12 jaar garantie!

Herman Miller Aeron

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende

De Aeron van Herman Miller.

De meest verkochte bureaustoel ter wereld, de stoel die het kantoor veranderde. Aeron is ultieme ergonomie, de vader van alle bureaustoelen, hét voorbeeld voor ontwerpers. 12 jaar garantie bij 24/7 gebruik! Cradle to Cradle
452450167446170

 

En toen was daar Aeron. Revolutionair en een beetje apart. Zeker gezien de andere stoelen die toen te koop waren. Aeron had namelijk geen kussens.

Aeron heeft een ventilerende netbespanning. Het mechanisme is zomaar te zien, hij beweegt anders, wauw, het is een zitmachine. Aeron heeft echt een revolutie teweeg gebracht in bureaustoelen land. Dat betekent dus ook dat Aeron veel nagemaakt is. En dat vinden wij mooi. Functioneel innoveren heeft ons groot gemaakt.

Aeron is niet alleen maar opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Modern Art (MoMa) te New York omdat hij zo mooi is. Natuurlijk, hij mag er zijn maar zijn schoonheid is slechts het begin.

Aeron is ook functioneel en comfortabel voor zowel de gebruiker als het milieu. Lekker zitten, Cradle-to-Cradle en recyclebaar. Groen zitten op een zwarte stoel.

 

Aeron is Duurzaamheid

Cradle to Cradle Silver.

En dat voor een stoel die 15 jaar geleden op de markt is gebracht! Toen keken we er een beetje raar tegen aan. Een stoel gemaakt van cola flessen? Veel is ondertussen verandert. Menig kantoorgebouw staat vol met Aerons. Nog steeds baanbrekend en nog steeds is er niets dat er maar een beetje op lijkt. Een icoon, een zitmachine. Kies maar uit waar je voor gaat. In een Aeron zit je in ieder geval goed.

Wij zijn duidelijk en helder over onze producten en gebruikte materialen. Download het milieurapport van Aeron, hierin staat alles exact aangegeven.

Productafbeeldingen

Ontwerp

De functionaliteit van de Aeron is duidelijk zichtbaar, wat bijdraagt aan het opvallende uiterlijk dat uitnodigt om te gaan zitten en de stoel zelf te ervaren. Van de transparantie van de Pellicle-vering tot de gekromde vormen van de stoel, de Aeron is om de mens heen ontworpen, wat een volledig unieke esthetiek heeft opgeleverd. Het is dan ook geen wonder dat de stoel is toegevoegd aan de permanente collectie van het Museum of Modern Art, al voordat de eerste stoel werd verkocht.

Familie

Het innovatieve ontwerp en de prestaties van de Aeron-stoel zijn uitgebreid tot een volledige serie van stoelen, waaronder werkkrukken en bijzetstoelen.

 

ADVIES NODIG?

Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw kantoormeubelen?

© 2009 - 2022 duurzame kantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel