Haworth is een Amerikaans bedrijf opgestart in 1948 als meubelproducent met de Moderne stijl.

Haworth is één van grootste fabrikanten in de wereld op het gebied van kantoorinrichting. Oorspronkelijk een familiebedrijf uit Amerika. Inmiddels heeft Haworth in de hele wereld afzet en in veel landen fabrieken staan. In Europa produceren ze veel vanuit de Duitse fabriek. Ze onderscheiden zich voor door innovatie en duurzaam ondernemen.

Hun stoelen verkopen ze onder de naam Comforto.
Ze hebben ervoor gekozen om alle producten te laten testen op Greenguard.
Het verschilt per product over welke duurzaamheidscertificaten ze beschikken.

Als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van kantoormeubilair is Haworth gespecialiseerd in het vervaardigen van innovatieve meubelen voor alle werkomgevingen, waarbij het ontwerp een belangrijke rol speelt. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van hun waarden en de bedrijfscultuur.

 

Sorteer op
 • Cradle 2 Cradle

  Comforto Zody 8963
  Comforto Zody 8963

  Comforto 8963 bureaustoel zody Cradle to Cradle stoel van Haworth.Een hoog presterende bureaustoel, Zody (Comforto 89) combineert wetenschap en welzijn gebaseerd op comfort met duurzaamheid en internationaal design.

  Specificities…

 • Duurzaam!

  Comforto Zody 8973
  Comforto Zody 8973

  Comforto 8973 bureaustoel zody Cradle to Cradle stoel van Haworth.Een hoog presterende bureaustoel, Zody (Comforto 89) combineert wetenschap en welzijn gebaseerd op comfort met duurzaamheid en internationaal design.

  Specificities…

ADVIES NODIG?

Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw kantoormeubelen?

© 2009 - 2024 duurzame kantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel