DUURZAME BUREAUSTOELEN


Wanneer is een bureaustoel duurzaam ?
De bureaustoelen op onze website hebben verschillende certificaten behaald. De hieronder getoonde stoelen hebben het cradle-to-cradle certificaat of een andere duurzaamheidskwalificatie behaald zoals de GreenGuard.

Welke bureaustoel past bij u?
Wij helpen u bij het uitzoeken van een geschikte bureaustoel. Zo hebben we in onze showroom vele verschillende stoelen staan en hebben we voor een geschikte stoel. Voor een persoonlijk advies, neem contact met ons op!

Sorteer op
 • Cradle 2 Cradle

  Comforto Zody 8963
  Comforto Zody 8963

  Comforto 8963 bureaustoel zody Cradle to Cradle stoel van Haworth.Een hoog presterende bureaustoel, Zody (Comforto 89) combineert wetenschap en welzijn gebaseerd op comfort met duurzaamheid en internationaal design.

  Specificities…

 • Duurzaam!

  Comforto Zody 8973
  Comforto Zody 8973

  Comforto 8973 bureaustoel zody Cradle to Cradle stoel van Haworth.Een hoog presterende bureaustoel, Zody (Comforto 89) combineert wetenschap en welzijn gebaseerd op comfort met duurzaamheid en internationaal design.

  Specificities…

 • 12 jaar garantie!

  Herman Miller Aeron
  Herman Miller Aeron

  De Aeron van Herman Miller.
  De meest verkochte bureaustoel ter wereld, de stoel die het kantoor veranderde. Aeron is ultieme ergonomie, de vader van alle bureaustoelen, hét voorbeeld voor ontwerpers. 12 jaar garantie bij 24/7…

 • RedDot design award

  Herman Miller Mirra 2
  Herman Miller Mirra 2

  Herman Miller Mirra bureaustoelen cradle to cradle
  De ergonomische topper Mirra is de eerste Cradle to Cradle gecertificeerde bureaustoel ter wereld en past ten minste 95% van de wereldbevolking. Bij ons ben je gegarandeerd van 12…

 • 93% herbruikbaar!

  Herman Miller Sayl
  Herman Miller Sayl

  HERMAN MILLER SAYL BUREAUSTOELEN
  Door het eenvoudige design van Herman Miller en de expressieve kleuren is bureaustoel SAYL geschikt voor iedere ruimte, zowel voor thuis als op kantoor.

  SAYL HERMAN MILLERWij maken goede…

 • Cradle 2 Cradle

  Herman Miller Setu
  Herman Miller Setu

  HERMAN MILLER SETU BUREAUSTOELENSetu stoel van Herman Miller...“De volgende generatie multifunctionele stoelen”. We werken overal en op iedere plek, waar we ook werken gebruiken we liever een comfortabele stoel. De Setu heeft…

ADVIES NODIG?

Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw kantoormeubelen?

© 2009 - 2024 duurzame kantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel