HOE KUNT U DUURZAAM INKOPEN?


Maatschappelijk verantwoord inkopen betekend dat u naast de prijs van de producten en/of diensten ook let op de effecten van de inkoop op milieu en sociale aspecten. 
Duurzaam inkopen wordt toegepast op kantoormeubilair maar natuurlijk ook op nog veel meer aspecten binnen een bedrijf. Wij gaan hier in op het duurzaam inkopen van kantoormeubelen.  

Wanneer u duurzaam kantoormeubilair aanschaft bent u duurzaam aan het ondernemen. Duurzamekantoormeubelen.nl heeft een assortiment met producten die allemaal op duurzame wijzen zijn geproduceerd door leveranciers die duurzaam denken. Tijdens hun ontwerpproces kiezen ze de geschikte materialen, denken ze aan een eerlijke productie (met schone machines en geen uitbestedingen naar lageloonlanden). Duurzaamheid zit ook in de levensduur van producten. Wanneer een product duurder is in aanschaf maar wel 5 jaar langer meegaat is dit ook een vorm van duurzaamheid. Wij kunnen u garanderen dat de producten op onze website een lange levensduur hebben. Wanneer u voor meubels kiest met een tijdloze vormgeving gemaakt van hoogwaardige materialen gaan deze minder snel vervelen en dus ook langer mee.

Persoonlijk advies ontvangen over duurzaam inkopen?
Wij van duurzamekantoormeubelen.nl staan voor u klaar om u te informeren over onze producten en werkwijze. 

Lees hier meer over duurzaam inkopen

WAAROM KIEZEN VOOR DUURZAAM MEUBELEN?


Wanneer u en uw firma ervoor kiezen de werkomgeving te verduurzamen is dit een stap in de goede richting! Vaak kiezen bedrijven ervoor vanuit een visie, vragen vanuit klanten of vanwege kostenbesparing (energie redenen) of een algemene visie op duurzaamheid. 

Lees hier waarom u zou moeten kiezen voor duurzame kantoormeubelen.

ADVIES NODIG?

Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw kantoormeubelen?

© 2009 - 2024 duurzame kantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel