De Vorm LJ 2

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

De Vorm LJ 2 is een stoel waarvan de zitschaal gemaakt is van gerecyclede pet flessen!

De vorm LJ serie van De Vorm is ontworpen door Laurens van Wieringen. De LJ Serie bestaat uit de LJ 1, LJ 2 en de LJ 3. De LJ 1 is een stoel met armleggers, de LJ2 een stoel zonder armleggers en de LJ3 is een kruk. De zetel van deze stoelen is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dit materiaal heeft vele geluiddempende eigenschappen.

Er is veel mogelijk met de LJ serie. Zo is er keuze tussen licht en donkergrijs PET-Vilt en is er bij de framekleur keuze uit bijna alle RAL-kleuren. Ook is het combineren tussen de verschillende stoelen uit de LJ collectie  erg leuk.

LJ Afbeeldingen

devorm-big-lj2-setting-1-copyjpg_1

website-devorm-big-lj2-setting_6

Van Fles tot stoel

In de ontwerp- en productieprocessen van De Vorm zijn ze altijd op zoek naar een denkwijze waarbij het milieu en economische verbeteringen elkaar kruisen. Dit resulteert naar minimale afval in elk aspect.

Eenvoudige oplossingen, slimme productie innovaties en onconventionele materiaal keuzes die eenvoudig lijken op het eerste gezicht, kunnen drastisch het effect hebben op de verdere levenscyclus van het product en het milieu verbeteren. Dit vraagt ​​om een aanpak die verder gaat dan de paden die we al kennen.