De Vorm LJ 1

Artikel 6 van 11

De Vorm LJ 1 is een stoel waarvan de zitschaal gemaakt is van gerecyclede petflessen!

De vorm LJ serie is ontworpen door Laurens van Wieringen. De LJ Serie bestaat uit de LJ 1, LJ 2 en de LJ 3. De LJ 1 is een stoel met armleggers, de LJ2 een stoel zonder armleggers en de LJ3 is een kruk. De zetel van deze stoelen is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dit materiaal heeft vele geluiddempende eigenschappen.

Er is veel mogelijk met de LJ serie. Zo is er keuze tussen licht en donkergrijs PET-Vilt en is er bij de framekleur keuze uit bijna alle RAL-kleuren. Ook is het combineren tussen de verschillende stoelen uit de LJ collectie  erg leuk.

LJ Afbeeldingen

website-devorm-big-lj1-setting-1_5

devorm-big-lj1-setting-5

 

Van Fles tot stoel

In de ontwerp- en productieprocessen van De Vorm zijn ze altijd op zoek naar een denkwijze waarbij het milieu en economische verbeteringen elkaar kruisen. Dit resulteert naar minimale afval in elk aspect.

Eenvoudige oplossingen , slimme productie innovaties en onconventionele materiaal keuzes die eenvoudig lijken op het eerste gezicht, kan drastisch het effect op de verdere levenscyclus van het product en het milieu te verbeteren . Dit vraagt ​​om een aanpak die verder gaat dan de paden die we al kennen .