Vaten Tafel

Artikel 1 van 6

Vaten Tafel is een tafel geheel gemaakt van afvalhout.

Doordat alle tafels met de hand gemaakt worden kunnen alle gewenste afmetingen gekozen worden. De tafels hebben verschillende framesoorten waar uit gekozen kan worden en verschillende bladafwerkingen.

Volgens de leverancier hoeft er geen boom meer gekapt te worden en is er volop grondstof te vinden om een mooie tafel van te maken. Is het zo dat u het hout niet meer nodig heeft kunnen hun die weer verwerken in een andere tafel, vloer, wand of lamp. Wij van duurzame kantoormeubelen.nl sluiten ons bij deze duurzame manier van ondernemen en stimuleren hiermee de circulaire economie.

Vakman & Respect voor natuurlijke bronnen

De vakmannen beheersten het ambacht tot in de kleinste details, ze hebben kennis, tijd en heel veel geduld. Ze werken met een klein team van ervaren meubelmakers, houtmeesters die hun plek hebben verdiend binnen het vakgebied. 

Door respect te hebben voor de grondstoffen komt het hout voor 'no-waste' meubels overal vandaan. Ze gebruiken afgekeurde kozijnen, oude meubels, afvalhout van collega houtbewerkers, oude vloeren maar ook hun eigen afval (zaagsel) wordt weer hergebruikt. Als er dan echt nieuw hout moet worden ingekocht is het altijd PEFC of FSC gecertificeerd en steeds vaker van Nederlandse oorsprong.

Prijsaanvraag doen? Geef de gewenste afmetingen aan ons door.

 

ADVIES NODIG?

Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw kantoormeubelen?

© 2009 - 2024 duurzame kantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel