Voortman Hi Tee

Artikel 2 van 6

De collectie van Voortman Hi Tee biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek.

De uitgebreide keuze in bladformaten, koppelmogelijkheden en bijpassende accessoires maakt deze inrichtingslijn breed inzetbaar. Voortman Hi Tee kenmerkt zich door een strakke en ingetogen detaillering waardoor het meubel moeiteloos in te passen is in de moderne architectuur van de kantooromgeving. De inrichtingslijn Hi Tee is uitgebreid waardoor de veelzijdigheid van dit meubel in vorm en uitstraling nog eens extra benadrukt wordt.

De mogelijkheid om Hi Tee te voorzien van een wangpaneel, een poot vervangend en bekabelbaar ladeblok en een open CPU kast biedt talrijke mogelijkheden voor compacte opstellingen en variaties in zitposities. Verrijdbare persoonlijke opbergmeubelen kunnen toegevoegd worden om de opstelling te completeren.

Verschillende hoogte instellingen mogelijk :
- Inbus instelbaar
- Slinger verstelbaar
- Elektrisch verstelbaar (ook in zit/sta variant verkrijgbaar!)

Verschillende bladafmetingen :
- 160x80
- 180x80
- 200x80

Deze bladlengtes zijn ook verkrijgbaar bij bureaus van 90cm diepte.

Naast enkele werkplekken zijn er ook duo, quattro en sesto werkplekken verkrijgbaar.

Voortman Meubelen en Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen staat integraal aan de bedrijfsvoering bij Voortman-Meubelen. Verantwoord omgaan met klanten, medewerkers, partners en de leefomgeving is hierbij vanzelfsprekend. Door tijdloos design, hoge functionaliteit en uitstekende kwaliteit kunnen de Voortman producten langdurig gebruikt en hergebruikt worden. Zorgvuldig gebruik van grondstoffen en het voorkomen van verspilling van energie is binnen onze geautomatiseerde productie een permanente opdracht.

Ook in de productie wordt er nagedacht over recycling. Het staalafval is na gebruik 100% recyclebaar. De geautomatiseerde productieprocessen zijn en voorwaarde voor een schone productie. Alle meubelen worden door montageverbindingen samengesteld zodat onderdelen tijdens de gebruik fase gemakkelijk vervangen en voor hergebruik kunnen worden gescheiden.

ADVIES NODIG?

Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw kantoormeubelen?

© 2009 - 2024 duurzame kantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel