Cradle 2 Cradle

Herman Miller Setu

Artikel 4 van 4

Herman Miller Setu vergaderstoelen

Setu stoel van Herman Miller...“De volgende generatie multifunctionele stoelen”. We werken overal en op iedere plek, waar we ook werken we gebruiken liever een comfortabele stoel. C2C, NeoCon en Red Dot design award.

452167164453171

 

Setu Herman Miller

Setu is de naam. Nieuwe technologie, met name ICT, maakt het mogelijk overal te werken waar we maar willen. Een uurtje hier, uurtje daar, kopje koffie, kletspraatje en weer werken. Op al deze plekken willen we natuurlijk wel een comfortabele stoel. En dat hoeft niet altijd een full-option Mirra te zijn. Die is perfect voor 6 uur achtereen op dezelfde plek.

Het gave aan Setu is het speciale polypropyleen materiaal van de Spine. De Spine bestaat uit de 2 gracieuze zijkanten. Er zit dus geen mechanisme meer onder de zitting, de beweging zit in het materiaal zelf. Het materiaal past zich dus aan je gewicht en tegendruk aan. Geen knoppen, alleen voor de hoogte, verder alleen rust.

 

 

Setu Duurzaamheid

Setu heeft het Level® 3 certificaat. Dit betekent dat je ervan verzekert bent dat er een onpartijdige, onafhankelijke en een uitgebreide beoordeling is geweest van de milieu effecten en sociale impact van een product.

Daarnaast is Setu Cradle to Cradle Silver gecertificeerd. Dit betekent dat Setu is gemaakt van milieu vriendelijke, veilige en gezonde materialen. Ontworpen is om het materiaal te kunnen hergebruiken in een gesloten systeem. En is tevens geproduceerd met 100% duurzame energie. 

Maar ook voor Indoor Air Quality, GREENGUARD is Setu geslaagd. Lees het milieu rapport van Setu erop na, hij is werkelijk door en door gediplomeerd.

Herman Miller is duidelijk en helder over hun producten en gebruikte materialen.

Productafbeeldingen Setu

Familie

Een volledige familie van stoelen

De veelzijdigheid van de Kinematic Spine breidt het Setu-concept uit naar een volledige familie van stoelen die geschikt zijn voor verschillende houdingen: er zijn veelzijdige stoelen beschikbaar met zwenkwielen of glijvoeten, veelzijdige krukken en er is zelfs een loungestoel met voetenbank verkrijgbaar. Met de Setu-fauteuil kunt u uw ideale leunpositie kiezen zonder ook maar één verstelling te doen.

ADVIES NODIG?

Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw kantoormeubelen?

© 2009 - 2024 duurzame kantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel