Herman Miller Ratio

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende

Herman Miller Ratio is een bureauprogramma met de Ratio Enkel en de Ratio Duo in de collectie.

Verhaal achter het product

Uit onderzoek is gebleken dat het afwisselen van de lichaamshouding de gezondheid ten goede komt. Mensen die meer bewegen, voelen zich beter. En mensen die zich goed voelen, werken beter.

Het Ratio bureau kan in hoogte worden ingesteld, waardoor de overgang van zitten naar staan altijd soepel verloopt. Gebruikers kunnen hun lichaamshouding variëren om de hele dag door de juiste balans tussen zitten en staan te vinden. Ratio kan als losstaand bureau of in onbeperkte clusters worden gebruikt, die perfect samenwerken met onze andere bureauoplossingen in alle omgevingen.

Zitten. Staan. Bewegen. Herhaal.

De gemiddelde medewerker brengt tussen de drie en acht uur door aan zijn of haar bureau. Dit betekent dat veel van ons meer tijd zittend doorbrengen dan slapend.

Uit onderzoek is gebleken dat er een verband is tussen een gebrek aan beweging en een verhoogd risico op diabetes, obesitas, hartkwalen en bepaalde soorten van kanker.

Strak design

Met zijn strakke lijnen en het lichtgewicht, opgeruimde design is Ratio ontworpen om moeiteloos in het moderne kantoorlandschap te integreren.

Een dynamische werkomgeving

Ratio kan naadloos worden geïntegreerd met de andere producten van Herman Miller een van andere bureau- en opslagsystemen tot bureaustoelen en bijzettafels. Hiermee kan een dynamische werkomgeving worden gecreëerd waarin de hele dag door intuïtief kan worden gewerkt en bewogen.

ADVIES NODIG?

Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw kantoormeubelen?

© 2009 - 2021 duurzame kantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel