RedDot design award

Herman Miller Mirra 2

Artikel 3 van 11

Herman Miller Mirra bureaustoelen cradle to cradle

De ergonomische topper Mirra is de eerste Cradle to Cradle gecertificeerde bureaustoel ter wereld en past ten minste 95% van de wereldbevolking. Bij ons ben je gegarandeerd van 12 jaar garantie!
448449454451167453171

Mirra is een mooie combinatie van schijnbaar tegengestelde zaken: meer ondersteuning en minder materiaal, ergonomisch superieur en attractief geprijsd, minder knoppen en een betere pasvorm. Herman Miller burostoel Mirra is een nieuw referentiepunt voor duurzaam, ergonomisch design met een juiste prijs kwaliteit.

 

 

Herman Miller Mirra Duurzaamheid

Mirra is de eerste Cradle to Cradle stoel ter wereld. Vier jaar research & development heeft het gekost om Mirra te maken zoals ze is. Een deel daarvan was nodig om te zoeken naar het juiste materiaal. Elk onderdeel van Mirra bevat een code zodat altijd terug te vinden is van wat voor materiaal Mirra is gemaakt, wel zo gemakkelijk bij het recyclen.

Naast recyclen heeft C2C ook te maken met gezondheid. Er komen geen vluchtige organische stoffen vrij uit Mirra. Dus je ademt niets verkeerd in. Het binnenklimaat thuis of op kantoor wordt juist positief beïnvloed door Mirra. Maar C2C betekent bijvoorbeeld ook dat de armleggers geen PVC mogen bevatten. Dat was overigens wel een zoektocht. Maar het is gelukt. Zorgeloos bewegen over de armleggers zonder dat er PVC deeltjes vrijkomen.

Wij zijn duidelijk en helder over onze producten en gebruikte materialen.

Productafbeeldingen

Ontwerp

Vorm die de functie centraal stelt

Door het dynamische ontwerp heeft Mirra 2 een verfijnd profiel en geeft hij een optische openheid aan elke ruimte. De nadruk op prestatie is goed zichtbaar. De individuele onderdelen van de stoel en hun functies zijn duidelijk aanwezig en variëren in materiaal en uiterlijk.

Familie

Mirra 2 bureaustoelen en krukken zijn beide beschikbaar met twee rugleuningopties: de flexibele TriFlex-rugleuning of de ultra-responsieve Butterfly-rugleuning. Dankzij de krukken wordt het Mirra 2 ontwerp naar elke gewenste opstelling uitgebreid, waar mensen zowel zittend als staand altijd op dezelfde ooghoogte zijn.

ADVIES NODIG?

Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw kantoormeubelen?

© 2009 - 2024 duurzame kantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel