93% herbruikbaar!

Herman Miller Sayl

Artikel 4 van 11

Herman Miller SAYL bureaustoelen

Door het eenvoudige design van Herman Miller en de expressieve kleuren is bureaustoel SAYL geschikt voor iedere ruimte, zowel voor thuis als op kantoor.
452167

 

SAYL Herman Miller

Wij maken goede bureaustoelen. Voor elke functie, taak of prijsklasse is er de perfecte stoel. Maar omdat de wereld verandert, het werk verandert, de economie verandert veranderen wij ook. SAYL is de nieuwste stoel in de Family of Chairs groep.

Het Nieuwe Werken, voortvloeiend uit een veranderende wereld, vraagt ook een nieuw stoel. Een stoel die het idee van overal en altijd, onafhankelijk van tijd en plaats goed vertegenwoordigt.

SAYL geeft letterlijk vorm aan die gedachte. Geïnspireerd door de principes van de hangbrug geeft het frameloze rugpand ruimte aan beweging, zorgt een minimalisering van onderdelen voor een kleine milieu impact en voor de voordelige prijs. Zo innoveren wij dus al 80 jaar, want alleen dan blijf je een financieel en creatief gezond bedrijf. En natuurlijk is SAYL NEN 1335 en NPR 1813 gekeurd.

 

 

SAYL Duurzaamheid

SAYL heeft het Level® 3 certificaat. Dit betekent dat je ervan verzekert bent dat er een onpartijdige, onafhankelijke en een uitgebreide beoordeling is geweest van de milieu effecten en sociale impact van een product. Daarnaast is SAYL Cradle to Cradle Silver gecertificeerd.

Dit betekent dat SAYL is gemaakt van milieu vriendelijke, veilige en gezonde materialen, en zodanig ontworpen is om materiaal te hergebruiken in een gesloten systeem en daarbij wordt SAYL geproduceerd met 100% duurzame energie. SAYL is ook Indoor Air Quality en GREENGUARD gecertificeerd. En voor 93% recyclebaar

Wij zijn duidelijk en helder over onze producten en gebruikte materialen.

Productafbeeldingen

Afbeeldingsresultaat voor herman miller sayl

Afbeeldingsresultaat voor herman miller sayl

Afbeeldingsresultaat voor herman miller sayl

Afbeeldingsresultaat voor herman miller sayl

Afbeeldingsresultaat voor herman miller sayl

Familie

De slimme constructie en elegantie van de Sayl-werkstoel zijn ook terug te vinden in de Sayl-kruk en bijzetstoel. Werkstoelen, bijzetstoelen en krukken hebben een gestoffeerde zitting met een suspensie of gestoffeerde rugleuning. Bijzetstoelen hebben ofwel 4 poten, die tot 4 hoog te stapelen zijn, ofwel een slede-onderstel.

ADVIES NODIG?

Heeft u vragen of advies nodig
over de keuze van uw kantoormeubelen?

© 2009 - 2024 duurzame kantoormeubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel